Wat kunnen we voor je betekenen?

Snoeien

Wil jij één of meerdere bomen laten snoeien? Dat kan Laxsjon Boom en Groen uitvoeren. Als gespecialiseerd boomverzorger beschikken we over de juiste kennis en materialen om het snoeien veilig en efficiënt uit te voeren.  Klimmend of met een hoogwerker. Met oog voor de gezondheid van de boom!

Boom kappen

Staat er een boom in de weg, is hij ziek of vormt hij een risico voor de omgeving? Dan kan deze, in sommige gevallen, gekapt worden. Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken. Vervolgens maken we samen een plan om de boom te verwijderen. Vakkundig en volgens de veiligheidseisen. 

Bomen planten

Wij planten ook nieuwe bomen en planten. We kijken graag met je mee naar de juiste plek en soort. Zo zorgen we samen voor een duurzame oplossing.  Heb je hiervoor al een tuinontwerp liggen? Dan kunnen wij de bomen en planten ook voor je leveren. Neem contact op voor een offerte op maat. Met zorg voor uw boom!

Neem contact op voor de mogelijkheden.Boomonderhoud

Onderhoud is belangrijk voor de gezondheid van je boom. Laat ons langskomen om te kijken óf en wanneer de boom onderhoud nodig heeft. We kunnen dan ook controleren of er op hoogte gevaarlijke loszittende takken zijn. 

Stobben frezen

Boom weggehaald maar de stobbe nog in de grond? Laat deze door ons verwijderen. We kunnen met de stobbenfrees de volledige stobbe verwijderen zodat hier weer straatwerk of gras over gelegd kan worden. 

Boomonderzoek

Zieke boom? Of vermoeden dat er iets niet goed zit? Met een boomonderzoek bekijken we waar het probleem zit. We geven het juiste advies en kunnen er ook gelijk naar handelen. Soms betekent dit dat de boom gekapt moet worden.


Snipperen

Het versnipperen en afvoeren van al het snoeiafval, de takken en stamhout kunnen we gelijk voor je regelen. Onze versnipperaar op rupsonderstel kan iedere plek bereiken. We kunnen de rupsen inschuiven tot een breedte van 74 cm! Past door iedere tuinpoort.

Stormschade

Stormschade is heel vervelend. Wij staan dag en nacht voor je klaar om gevaarlijk loshangende takken te verwijderen of een omgevallen boom weg te halen. Als je stormschade hebt is, het slim om meteen te bellen, zo kunnen we heel snel bij je langskomen. Snel, vakkundig en veilig!

Vraag nu een offerte aan.